NU ÄR SOMMARSCHEMAT KLART!

Klicka här för att ladda ner schemat som PDF!

Sommaren är snart här och måndagen den 10 juni drar sommarschemat igång. Vi erbjuder Thaiboxning, Sport JJ,  Grappling (Gi + NoGi), boxpass och fyspass för 15+ år under hela sommaren. Gymmet är öppet under våra öppettider.

Varje måndag kl 18.00-19.00 mellan vecka 24-31 kommer vi även erbjuda utomhusfys. Samling sker utanför entrén men kom ihåg att checka in med ditt medlemskort innan träningspasset börjar. Oftast befinner vi oss på skolgården eller konstgräsplanen som ligger endast 50m från våra lokaler.

Under sommaren har vi följande öppettider:
Måndag-torsdag kl: 08.00-21.00
Fredag kl: 08.00-14.00
Lördag STÄNGT
Söndag kl: 10.00-14.00

Ungdomar (13+ år) är välkomna att delta på vuxenpassen under sommaren men ta gärna med en kompis som också är medlem så att ni är säkra på att ni kan träna med någon i er egna storlek. Har du inte ett medlemskap för vuxenpassen behöver du säga till i receptionen så att vi kan checka in dig manuellt.

Sommarkort

Passa på att köpa vårt sommarkort, för endast 1500kr får du tillgång till all träning i 3 månader! Erbjudandet gäller mellan 1/5-31/7. Besök eller kontakta oss för mer information.

Dynamix Summercamp:

Under vecka 32 har vi vårat årliga sommarläger för BJJ och SJJ, gå in på denna länk för mer information och anmälan. Lägret är för både barn och vuxna!

TERMINSTART HT24

Terminen börjar igen vecka 34.
Är du mellan 6-14 år kan du redan nu anmäla dig till att börja träna hos oss till hösten. Några av barngrupperna är redan fulla men du kan se under fliken ”intresseanmälan” vilka grupper som det fortfarande finns plats i. Har du varit eller är medlem hos oss behöver du inte föranmäla dig till nästa termin. Du är garanterad din plats.

Vi önskar er en fantastisk träningssommar!☀️