Tjena kompis! Hoppas du har haft en bra sommar!
Nu är det inte långt kvar till terminstarten, vecka 34 drar vi igång!
Inför höstterminen har vi gjort några förändringar på träningsschemat som ni kan läsa om längre ner i nyheten.

Stor & Liten, Knattar, Barn- och Ungdomsgrupper (4-14 år):
Vi skickar inte ut några nya kallelser till er som tidigare varit medlemmar. Som vi tidigare har informerat via mail så behöver ni bara att komma in till vår reception och förnya ert barns medlemskap. Är du helt ny och vill börja träna hos oss kan du skicka in en intresseanmälan, men du behöver ha fått en bekräftelse på att du fått en plats innan du kan börja. Kolla även i din skräpkorg, ibland hamnar våra kallelser där! Vissa grupper är fulla för HT24, du kan läsa mer om detta här.

Vuxna (från 15 år):
Vi har nybörjarintag under hela terminen. Skicka in en intresseanmälan. Du är sedan välkommen in till oss i receptionen för att teckna ditt medlemskap. Tänk på att om du är under 18 år behöver målsman vara med vid köpet av kortet. Vill du se mer information om våra priser och medlemskap kan du klicka här.

Vi ser fram emot en grym hösttermin med mycket träning och tävlingar!

 

 

Ändringar på schemat

Vi har gjort några ändringar på schemat.

Team Nacka Juveniles BJJ

Vi lägger till ett pass för 15-17 åringar i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Passet kommer hållas på onsdagar kl 18.30-19.45. Målet med passet är att fånga upp ungdomarna i övergångsåldern mellan ungdoms- och vuxenpassen. Syftet med gruppen är också att skapa förutsättningar för långa och skadefria idrottskarriärer och målet är att åka med så många som möjligt på VM i USA i maj/juni 2025. Är du intresserad av att delta i gruppen så kontakta din instruktör.

Thaiboxning Fortsättare

Vi tidigarelägger måndagspasset så att det börjar kl 19.45-21.15. Samma tid på som på onsdagar.

Sport Ju-Jutsu 

Sport JJ för 12-14 åringar och vuxenpasset kommer att slås ihop på onsdagar. Det kommer då vara likadant som det varit på måndagar tidigare. Detta passet hålls kl 17.30-18.45.


Välkommen till höstterminen 2024!