Lördagen 7 september så samlades Nacka Dojo instruktörer personal och styrelse för en efterlängtad kickoff. 

Vi hade hyrt Djurönäset för en dag och solen sken och det var perfekta förutsättningar för härlig dag ute vid havet. Som en extra bonus så dök vår hedersordförande och grundare av Nacka Dojo, Ingemar Sköld, upp på kickoffen och bidrog med sin kunskap och erfarenhet under dagen.

Dagen innehöll alltifrån att lära känna varandra ännu bättre som instruktörsgrupp och individer. Alla deltagare fick uppgiften att intervjua någon man inte kände så väl och sedan presentera den personen på 30 sekunder.

Med en instruktörsgrupp på nästan 40 personer samt styrelse & personal så blir det lätt att man endast har en relation med personerna inom sin idrott/grupp.

Vi gick också igenom flera spännande nyheter som snart kommer till klubben! Mer information kommer att komma till våra medlemmar.

Vi gick även igenom våra värdegrunder som vi har samlat under namnet ”Tjena kompis!” och pratade om guidelines för våra instruktörer.

Diskussioner fördes kring hur vi vill bedriva träningen eftersom vi har fyra olika idrotter och är en av landets allra största kampsportförening så har vi såklart ständiga utmaningar i att prioritera och effektivisera i vårat stora hus på Skuru Skolväg 2.

Efter en härlig lunch så fanns det lite tid för en fika i solen innan vi var tillbaka i våran föreläsningssal där eftermiddagen fortsatte med att gå igenom den kommande klädkollektion som vi håller på att ta fram och alla fick även med sig ett litet smakprov på hur det kan bli.

Under eftermiddagen så gavs varje idrott tid att samlas för att planera sin termin och vi avslutade eftermiddagen/kvällen med att bada i det fantastiska spaavdelningen och sedan var det gemensam middag innan vi skildes åt för den här gången.

Det kändes verkligen att vi behövde ses på det här sättet och att det kom 45 personer visade på behovet av att regelbundet ses och prata om vår verksamhet och att välkomna in nya instruktörer in i gruppen. Sammanfattningsvis så hade vi en helt fantastisk dag tillsammans och nu är vi alla väldigt peppade på att bedriva våran träning under hösten med allt vad det innebär med Nordic och tävlingar och en massa andra spännande saker.